Ekim 19, 2008

Uluslararası Arkadaşlık Ödülü / Friendship Around The World Award

Sevgili Nazo dan amacı dünya çapında arkadaşlarımız olan bloggerları tanıtmak olan bir ödül aldım ,çokkk sevindim N@zo cumm tşk ler,kendimi bugünlerin gündeminde olan Altın Portakal almış gibi hissettim bi an ,o havaya soktum kendimi yollarıma kırmızı halılar ister oldum :))
Şimdiii, ödül sürekli alıcı tarafından devrediliyor ve her alan kişi kendine gönderenden 1 fazla kişiye yolluyor kural bu. Bir de benim ödül vereceğim arkadaşlarım, N@zo nun kilerden farklı olmalı ki sürekli aynı kişilere ödül ulaşmasın daha çok blogger tanıtılsın .
Gerçekten öyle çok blog var ki her gün bi başkasını fark ediyorum bu sayede hiç fark etmediğimiz okumaktan keyif alacağımız pek çok bloğu keşfedebiliriz...Aslında kurallara uyup Nazo dan bi fazla kişiye göndermek istedim ama çook kişiye göndermişşşş ,ben de kuralları pek takmıyorum haliyle .Bakalım ödül göndermeye başlıyorum önceliği Nazo nun listesinde olmayan bloglara veriyorum . Acaba Hülya Avşar'ın da ödül alma sebebi daha önce ödül almışlığının olmaması mıdır :))

6 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

listende ismimizi gormek bizi çok sevindirdi..teşekkürler:)))

nazo dedi ki...

hahahaa.. Hülya Avşar'ın ödül alma nedeni buysa pek çoğununkide budur :)) Bi de kasılırlar. Biz de kasılalım :))

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

oooo ödül filan ,tören ne zaman,kırmızı halılar olacak mı :))),
teşekkürler....

Sanem dedi ki...

Teşekkürler sevgili Elif. Çok sevindim. :))

Adsız dedi ki...

elif, teşekkürler. mutlu oldum sabah sabah:)

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Elif'cim çok teşekkürler, çok naziksin :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails