Eylül 26, 2008

Şeker Bayramı !!!

Bloğumuz kısa süreli tatile girmiştir... Blog yöneticimiz Kapadokya yolcusudur.... Kapadokya da ne yenir , nerde kalınır , nereler gezilir bileniniz varsa önerilerinizi beklemektedir :))

İyi bayramlar,bol bol şeker yeyin !!!

15 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Elif, yorumu okuyabilir misin bilmiyorum ama kapadokya en sevdiğimiz bölgelerden biri, gezecek yerleri birbirine yakın yavaş yavaş sindire sindire gezebilirsiniz zamana bağlı olarak. aşağıdaki yazımızda da güzel bir restoran önerimiz var.
http://www.cocuklacocuk.com/index.php/haftasonu-urgup/

NiNo dedi ki...

kadir gecemiz mubarek dualarimiz kabul olsun insaallah

Adsız dedi ki...

Canim size iyi tatiller.Nevsehir guzel bir ildir her yeri gezilmeye deger.Birde seker bayrami degil RAMAZAN BAYRAMI derseniz daha uygun olur.Cocuklarimizda boyle duya duya alisiyorlar,Niyetim seni elestirmek degil sadece bir yanlisi duzeltmek hatam olduysa af ola.SEVGILER

el*ff dedi ki...

~~~~ Çocukla Çocuk ;
Çoook tşk ler tam olarak da istediğim buydu işte bilen bi kişiden öneriler ne kadar araştırsak da hiç biri bunu yerini tutmuyo :))

Kesinlikle ehli keyfe gidilip sizin yerinize de keyf den tadılacak :))

İyi bayramlar ...

el*ff dedi ki...

~~~~ nino cummm;
tşk ler canım ben de şimdiden iyi bayramlar dilerim :))

el*ff dedi ki...

Sevgili Hilal;

Ben de çocukluğumdan beri Şeker bayramı nı duyarım ama bu bayramın Ramazan Bayramı olduğunu da herkes kadar bilirim Ramazan bayramına Şeker Bayramı demek çoook eskilerden gelen bi gelenektir aslında bu yıl gündemi değiştirmek için ortaya atıldı maalesef ki...

Ne var ki bunda tatlı yiyelim tatlı konuşalım,çocuklarımızda şeker bayramı desinler yanlış olduğunu düşünmüyorum ,bayramın ,Ramazanın kıymetini bilsinler...
Başlığı Şeker Bayramı olarak kullanmam da tepkidendi aslında :))
İyi bayramlar dilerim...

Emelin Mutfagi 01(Emel Ceyhun SABIR) dedi ki...

Merhaba:) cok canım çekti kapadokya olayını:)) kapadokyada testi kebabı yiyeceksiniz. ÇArşıdan sütlü kavrulmuş kabak çekirdeği alacaksınız.

Hayırlı bayramlar dilerim, Emel

HUYSUZBALIK dedi ki...

Elifçim yazımı yayınladım sayfana bi baktım aynı yerlerde gezmişiz. Resimlerin harika. Umarım Kapadokya'dan da güzel resimler be hikayelerle gelirsin. İyi tatiller.

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Elif'cim umarım geç kalmadım, Taş Otel'in methini çok duydum, bu bayram Kapadokya'yı biz de arzu etmiştik, ama kısmet olmadı.. Taş Otel çok otantik bir havaya sahipmiş.. Aklında olsun, iyi tatiller, iyi bayramlar..

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Bu arada Şeker Bayramı / Ramazan Bayramı sorunsalı (!) hakkındaki düşüncelerini aynen paylaşıyorum Elif..

Adsız dedi ki...

Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun
öptüm şeker

SeyyAh dedi ki...

Bütün bayramların bayram gibi yaşandığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, insan hakları, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer imkan olması temennisiyle, milletimizin, bütün soydaş ve din kardeşlerimizin, tüm gönül dostlarımızın ve grup üyelerimizin Ramazan bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, insanlık alemine insanca yaşama adına yeni bir umut ve imkan getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.

http://gidilesiyerler.blogspot.com/
http://soframdan.blogspot.com/
http://gittiklerimden.blogspot.com/

Karen Hanim dedi ki...

İyi tatiller!

Adsız dedi ki...

göremede desti kebabı yemeyi unutmayın.

el*ff dedi ki...

herkesin geçmiş bayramını bi kere daha kutluyorum okuyabildiğim önerilerin hepsini gerçekleştirdim okuyamadıklarımı da artık bi sonraki gidişimde :))
teşekkürler,sevgiler....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails