Trilye'de yemiştim ilk enfes bir balık ziyafetinin üzerine ...
Tam tarifi benim yaptığım şekilde midir bilemiyorum ama ben aynı lezzeti yakaladığım için çok keyifliydim yerken :))
Yine balık üzerine; kahvaltılık diye alınmış tahin helvası ucundan bir çatal alınmak suretiyle beklemekteydi dolapta , hadi bakalım dedim bu kadar beklemek yeter sana , önce çatal ucuyla ezdim sonra birazcık süt ekledim ve fırın kaplarına yerleştirdim. Fırın kabının dibindeydi nerdeyse ama piştikçe kabardı kabardıkça kızardı , fıkır fıkır bi tatlı oldu...
Ben çok sevdim balık üstüne artık her daim...
Cuma geldi ben pek mutlu pek keyifli , güneşli hafta sonları diler ve kaçar...
1 yorum:
Ellerinize sağlık, bunu ben de yapmıştım, balık yemeğinin üstüne :) çok lezzetli oluyor gerçekten, hem de pratik, ben sütün dışında birkaç damla limon da koymuştum bir azıcık de krema...
Yorum Gönder