Şubat 25, 2009

Kahvaltıdayız ; 3.bölüm ...

3. gün kahvaltımız aklıma geldikçe gülüyorum, gülüyoruz...
~~
Bu yarışmanın fikir babası bizimde evin babasıydı ve özellikle bizden pazar günü kahvaltısını kendinin hazırlamasını istedi tamam dedik biz de... Hepimizin aklında olan bizim pazar pideleri meşhurdur çoğunlukla her evde pazar sabahları pide içi hazırlanır ve özel pide fırınlarında yaptırılıp kahvaltıda da afiyetle yenilir ... Biz de babamdan sabah pide yaptırır kahvaltılıkları hazırlayıp kahvaltı olayını atlatır die düşünüyorduk bi de ben annemden yardım edeceği konusunda şüpheler içindeydim :)) Erkenden uyandım ki bakayım kim ne yapıyor die saat 9 buçuk kimse de tık yok herkes rahat uyuyor vs... babam hiç ipucu vermiyoo ooo benim masam hazır dün geceden hazırladım vs diyo biz merak içinde :))
~~
Olayın aslı sonradan anlaşıldı ki babam halamla anlaşmış ve pazar kahvaltısı için biz halamlara dahil oluyormuşuz... Oylamamızı orda yaptık söylenene göre babam akşamdan gitmiş masayı hazırlamış yapılanlara dahil olmuş vs ama bize pek inandırıcı gelmedi bu durum ama yine de yapılan onca emeğe saygı göstererek diskalifiye etmedik ve masanın bizden aldığı oy 29 oldu :)))
~~
Menüden bahsedecek olursak yaprak sarma,patates civcivler,yeşillik kavurmaları , pide vs gibi bi kuş sütü eksik desek yeri vardı ama o kadar çok olunca da benim gözüm doydu ve puanımı da ordan kırdım ne korkuncum di mi :)) Eeeee ben çok çeşit var hangisini yiyeceğime karar veremedim o yüzden aç kaldımmmm :))

4 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Babacığının kolay yolu seçmiş biraz değil mi, Sofrada da her şey varmış. afiyet olsun

Mehtap dedi ki...

Kahvaltı olayını bende severim.Özellikle hafta sonları eş-dostla yapılacak kahvaltıları bende özenle hazırlarım.Sizin kahvaltı sofralarınız da hem çok şık,hem de iştah açıcı doğrusu.Ellerinize sağlık.

el*ff dedi ki...

~~Çocukla çocuk tşk lerr , kesinlikle öyle biz de not kırdık zaten :))))

~~ Mehtap çok tşk ediyoruz biz de çok seviyoruz kahvaltı olayını ancak hafta sonları ve tatilde yapabildiğimiz için ayrıca bi özenli oluyor :))

HUYSUZBALIK dedi ki...

Ha ha çok güldüm babanın uyanıklığına. Süper bir fikir bu kahvaltıdayız olayı. Diğer yarışmacıları da merakla bekliyorum. Sevgiler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails