Şubat 17, 2009

Kahvaltıdayız ; 1.bölüm ...

Yemekteyiz olurda hele böyle her yanı bi furyadır alırda kahvaltıdayız olmaz mı ?? Olur tabii hem de en komik , en eğlenceli ve de en bol çeşitleriyle :))
~~
Babamın her sabah kahvaltıyı farklı biri hazırlasın önerisinin kabul görmesinden sonra bi anda olaylar kahvaltıdayıza dönüştü o kısmı tam olarak hatırlamıyorum nasıl oldu kim yarışalım dedi yoksa demedi de herkesin içinde bi yarışmacı ruhu vardı ve gün yüzüne mi çıktı pek bilemiyorum ama herkes pek keyifli , herkes olayın son derece ciddiyetinde ve herkes pek bi yarışmacı modundaydı :)) Yarışmacı 4 kişi fakat kuzeniminde yıldızlı jüri olarak masaya katılımıyla jüri 5 kişiydi... Kural sabah 11 de kahvaltı masasının hazır olmasıydı ... 11 den önce uyanmayan ben erkenden kalkıp yapılanları daha yapım aşamasındayken eleştiri jüriyi uyarır ve bol kahkaha atar bi vaziyette buldum kendimi :))

İlk gün menüsü ~~ Ispanaklı köfteli yumurta
~~ Dört mevsim börek
~~ Domates soslu köfte
~~ Her çeşit kahvaltılık...

Yok efenim masada farklı çeşit tuzluk biberlik varmış,yok sebze bolmuş,yok kahvaltı salona hazırlanmamış yok portakal suyu yokmuş gibi bi sürü eleştiri eleştiri eleştiri sonunda masanın ilk gün puanı her türlü entrika sonucunda 27 oldu :)) Ama benim favorim kesinlikle dört mevsim börekti ceviz, ıspanak ve havucun her kata ayrı ayrı döşenmesi ve rulo yapılıp fırınlanması sonucu ortaya çıkan tad muhteşemdi tabii masada bunlar söylenir mi yooook sadece hepsi çok güzeldi Nezocum ellerine sağlık mırın kırın edildi o kadar :)))
~~
Ama gülme eğlenme sohbet muhabbet o biçimdi tabii obur obur yemede :))
~~
2. bölümde görüşmek üzere...

d.n.... Bekir Coşkun her zamanki gibi yine yazmış sadece biz okuyoruz , üzülüyoruz herkes okusa ve anlasa böyle mi olur sanmam derken iyimser miyim acaba ? Umutsuzum gidişattan mutsuzum...

7 yorum:

aysema dedi ki...

Çok keyifli bir yazı olmuş...

Okuyoruz, okuyoruz da kimi kime şikayet edeceğimizi bilmiyoruz. Çaresizlik çok kötü...

engindeniz dedi ki...

Eğlenceniz,kahkahanız her zaman içten ve bol olsun:)

Nazpek dedi ki...

Kahvaltı harika en sevdiğim öğün
elinize sağlık.
Umut ve gidişat konusunda hemfikirim.
Sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

süper ya. Ailecek neşeli kahvaltılar dileriz.

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Vallahi canım süper sofra olmuş. Bu yemekteyiz programından sonra bizde yemeklerde türlü oyunlar oynamaya komik pürüzlükler yapmaya sırf gönderme olsun diye azar azar puanlamaya başlamıştık yemekleri.çok eğlenceli oluyor. ama kahvaltıdayız da süper fikirmiş. ben de denesem diyorum bu hafta eşim kaç puan verir ki acaba. ama kalabalık daha iyi olur tabi.izmite dönüşte bütün aileyi seferber edeyim ben en iyisi. zaten yemek yap da görelim bakalım deyip duruyorlar:):)dört mevsim böreğin tarifi vardı bende ama yapamadım henüz yalnız süper görünüyor. afiyet olsuuunnn

el*ff dedi ki...

~~aysema tşk ler:))
Kesinlikle haklısın umutlarım bir bir yok oluyor maalesef ki...

~~engin deniz çok tşk ederiz :))
Hepimizin...

~~Nazpek çok tşk ederim...
Gidişat konusunda ne yapılabilir bilemiyorum,umutsuz olmamak lazım ama ??

~~Çocukla çocuk tşk ler...Hepimizin masaları kahkaha dolsun...

~~Tuğbacımm kesinlikle tavsiye ediyorum süper eğlenceli oluyor...Bizimkilerde de hep oluyor benim yaptıklarımı görmek anlattıkça diyorlar bize bişi yapmıyosun göremiyoruz diye o sebepten çok iyi oldu bu kahvaltı muhabbeti:))

Esra'nın Mutfağı dedi ki...

Şu an bu kahvaltı masasının benim olması için neler vermezdimm. Yine acıktım yaaa:) Hep senin yüzünden.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails