Evett kabul ediyorum uzun zamandır yeni bişeylerr denememiştim ... Bugün şöyle bi bloglar arası gezintiye çıktım ki Serap la turuncu lezzetler de işte bu turuncu lezzetle karşılaştım ve hemen denemeliyim dedim ...
Bayıldık bayıldıkkk...
Dilediğimizce şeftaliyi alıp soyup ikiye bölüp üzerlerini bir yemek kaşığı şekerle kapatıp üzerine de 1 çay bardağı su döküp aleminyum folyoyla da güzelce örtüp önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 40 dk pişirip soğuduktan sonra üzerini ceviz ve dondurmayla süsleyip hıımmm hımmmm hımmmm sesleri arasında afiyetle yiyoruz şeftali mevsimi kaçmadan bu lezzeti yakalayınnn...
9 yorum:
Elifciğim, bugün bende serapta gördüm. eve erken gelseydim yapmaktı niyetim. Ohh ne güzel sen yapıp yemişsin bile :)
afiyetler olsun. eline sağlık hayatım
sıcacık sevgiler
Misss Zerrincim
Kesinlikle denemeye değer hem görüntü hem lezzet mest ediyor..
Teşekkürler ve sevgiler...
çok gzüel görünüyor mmm ellerine sağlık...
Merhaba,gerçekten çok güzel bir lezzet görüntüsünde.Tadını tahmin edebiliyorum.Bloğunuzdan dakikalarca ayrılamadım,çok doğal,doğal olduğu kadar özgür ve özgün...Ben de her zaman beklerim.
Sevgiler,
Cenk
Sevgili Serapin sayfasindan geldim sayfana.Serapin sayfasindaki o güzel tarifle karsilastim.Sizlrde cok begendiginize göre,bu güzel tarifi yapmak sart oldu.Dondurmalida harika olur.Ellerine saglik,sevgiler.
Sevgili ;
Beğenmene çok sevindim...
Sevgiler...
Sevgili Cenk;
Gelirrim tabii gelmem mi bu kadar güzel sözden sonra :))
Şaka bi yana ben de seni ziyaret edince çok mutlu ayrıldım bloğundan...
Değindiğin konular çok önemli benim için de...
Sevgiler...
Sevgili Yaren ;
Kesinlikle yapmak şart bu kadar pratik olup bu kadar lezzetli ve şık olunca yapılmaz mı ...
sevgiler...
Elif buna bayılacaksın o zaman bende Közlenmiş Şeftali yaptım. Sevgiler.
Yorum Gönder